skip to Main Content
TrappeTrans - Den motordrevne transportvogn
.. Siden år 1985 ..

Historie…

Historien om TrappeTrans ..

.. Det startede i først80érne. Thorkild Post, Post Elektro, Dronningborg havde salgs- og serviceaftale på vaskerier i de fleste boligforeninger i Randers. Maskiner skulle med hjem til værkstedet for service/reparation og der kom idéen til TrappeTrans. Han kunne ikke håndtere/fragte de store maskiner ene mand. Thorkild Post udviklede TrappeTrans og deltog i mange udstillinger og messer for brancher f.eks affald/renovation- og transport-løsninger. I årene omkring 1995 gik det rigtigt stærkt med salget, så der blev flere ansatte til at samle vogne. Det var også i år 1995 at den gamle relæstyrede TrappeTrans blev videreudviklet og ajourført med en ny og fuldelektronisk microprocessorbaseret styring (Denne udvikling blev udført af Melko Electronic = nuværende producent og forhandler siden 2004). Post Elektro fik solgt omkring 200 stk. TrappeTrans til mange forskellige brancher.

Historien om TrappeTrans .. fortsat

Som nævnt ovenfor, blev udviklingsarbejde udført af Melko Electronic i 1995. Efter dette udviklingsarbejde blev produktionspris reduceret og produktlevetid forlænget/forbedret. Der blev da også indbygget en “soft”-aflæsse-funktion samt overvågning af akkumulatoren.

Historien om TrappeTrans .. hos Melko Electronic

Januar 2004 overtager vi – Melko Electronic – produktion og salg af TrappeTrans pga. tidligere ejer Thorkild Post´s generationsskifte.

Historien om TrappeTrans .. fortsat hos Melko Electronic

I år 2010 videreudvikler vi på TrappeTrans-styringen. Den bliver bl.a. ombygget til kørsel med 3 forskellige hastigheder og udlæsningsmuligheder (f.eks. drift-timer o. lign) fra software.

TrappeTrans er CE-mærket efter gældende direktiver.

Siden 1/1-2004 har Melko Electronic været producent og forhandler af TrappeTrans.

Back To Top